Trots zijn we op onze beoordelingen!

Patrick heeft het avondfeest op onze bruiloft tot een top feest weten te brengen. Hij voelde precies aan wat het publiek wilde horen en zorgde ervoor dat de vloer van begin tot einde gevuld was. Ook van onze gasten hebben we verschillende complimenten gekregen. Een echte aanrader dus!!

Sanne & Jozhua

trouwden in april 2022

Patrick heeft voor ons op onze bruiloft de muziek verzorgd.
Op aanraden van Patrick hebben wij een pagodetent gehuurd en deze heeft hij met zijn lichtinstallatie prachtig aangekleed.
De gekleurde lampen tegen de zijwand van de tent, het sterrendoek op de achtergrond en de moving heads op de dansvloer zijn het recept voor een geslaagd feest.
Hij heeft de hele avond erg gezellige muziek gedraaid. De dansvloer was de gehele tijd gevuld en heel mooi verlicht.
We hebben mede dankzij Patrick een onvergetelijke avond gehad.
Britt en Jules

Britt & Jules

trouwden in sept. 2021

Geweldig avond gehad op onze bruiloft. Patrick voelt het publiek aan, kreeg iedereen op de vloer en nog belangrijker, hield iedereen op de vloer!

Loret & Rick

trouwden in mei 2022

Mede dankzij Patrick een mooie avond gehad. Alles goed verzorgd met top geluid en mooie lichteffecten. De hele avond is de dansvloer goed gevuld geweest. Iedereen heeft zich prima vermaakt en bij een volgend feest wordt Patrick zeker weer uitgenodigd om de muziek en het licht te verzorgen.

Ivo

schoonouders waren 25 jaar getrouwd in dec. 2018

Wat waren wij blij met de hulp van PATRIEK tijdens onze bohemian stijl bruiloft in 2015. De prikverlichting in de bomen en mooi sfeerlicht in kleur zagen er prachtig uit. De muziek op de achtergrond en tijdens het feest werd goed verzorgd en bracht extra sfeer op deze onvergetelijke dag. Een echte aanrader voor een feestje!

Julie & Luc

trouwden in aug. 2015

Patrick heeft van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt. Hij voelde onze gasten perfect aan en we hebben niets dan positieve reacties gekregen. Patrick bedankt! We hebben genoten!!

Sabine & Roy

trouwden in jun. 2018

Patriek, heeft van mijn feestavond een onvergetelijk herinnering gemaakt. Hij heeft de coördinatie tussen band, zangeres en zijn eigen optreden perfect gecoördineerd. Daarnaast heeft hij als DJ perfect ingespeeld op de behoeftes van de gasten. De aanvullende licht show was ook perfect.

Jo

werd 60 in jan. 2019

Patriek heeft alles goed geregeld en afgehandeld voor en tijdens ons feestje. Kwam eerst kijken naar de locatie en heeft toen in overleg alles klaargemaakt ook voor het verrassingsoptreden van Ton en Henk van Jansse Bagge, wat geweldig verliep. Onze gasten waren erg tevreden.

Henny

werd 60 in mei. 2018

Geweldige bruiloft gehad! Goede muziek, mooi aangevuld met een prachtige lichtshow wat het echt afmaakte! Top!

Laura & Wouter

trouwden in aug. 2017

Wat een service! Hij heeft ons ruim op tijd te woord gestaan. Uitstekend geholpen met onze openingsdans. Goed op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkelingen. En snel antwoord bij vragen. De feestavond van ons huwelijk was top. Hele mooie lampen en goede muziek. Hij staat open voor verzoekjes. Iedereen op het feest was ook echt tevreden! Tot een volgende keer! En bedankt!

Kristel & Alvin

trouwden in jun. 2022

Patriek maakte de muziek een zorg minder!

Patriek zorgde voor de muziek en entertainment op ons huwelijksfeest. Met alles waar je aan denkt tijdens je trouwdag hoefden we 's avonds niet één keer aan Patriek te denken. Dit toont gewoon aan dat alles perfect is verlopen en dat wij en onze gasten genoten van zijn DJ-set. Een aanrader voor uw feest!

Joy & Toby

trouwden in mei 2016

Voor ons 25-jarig huwelijksfeest hebben we gebruik gemaakt van de service van PATRIEK.
Patrick heeft vanuit zijn expertise mede de indeling van de zaal voor zijn rekening genomen. Buiten de verzorging van de muziek, heeft Patrick een excellente lichtshow geheel in lijn met de muziekinstallatie verzorgd. Wij zijn zeer tevreden m.b.t. geleverde entertainment.

Ilona & Pascal

waren 25 jaar getrouwd in jun. 2018

Op 7 juli 2017 zijn wij in onze achtertuin getrouwd! Het was écht fantastisch, mede door muziek en licht van Patrick. Hij heeft enorm goed ingespeeld op de type gast qua muziek en zorgde ervoor dat de dansvloer continu in beweging bleef! Ook de belichting in en rondom de tent maakte het plaatje af! Nogmaals Patrick, onze dank is groot en we weten je te vinden voor een volgend feestje

Chloë & Yannick

trouwden in jul. 2017

Bedrijfsinformatie

PATRIEK
Elsenewal 2a
6118 BN Nieuwstadt
Nederland

KvK 14115463
BTW NL001835497B88

+31 (0)6 306 36 220

Diensten

Bruiloft DJ
Bedrijfsfeest DJ
Feest DJ
Oktoberfeest DJ
Carnaval DJ

Ervaringen

Google Reviews
Facebook Reviews